Ne postaje se vodeća fotoagencija u
Hrvatskoj i regiji
tek tako


Tajna našeg uspjeha je u prepoznavanju različitih potreba naših klijenata,
koji na raspolaganju imaju više vrsta usluga, a neke su jedinstvene:

PIXSELLOV EDITORIJAL SERVIS sastoji se od …

… PIXSELL PRODUKCIJSKE ponude

Naši iskusni fotoreporteri tijekom godina izbrusili su svoj talent da uvijek budu na pravome mjestu u pravo vrijeme. Ne postoji vrsta fotografije koju do sada nisu imali prilike snimiti. Redovito stvaramo foto i video sadržaj koji koriste naši mnogobrojni medijski partneri.

... AGENCIJSKE
ponude

Osim kreiranja vlastitog sadržaja koji kroz svoje News, Sport, Show, Editorial i Stock kategorije pokriva sve potrebe, kao i organizaciju snimanja sadržaja po narudžbi u svakom kutku svijeta, omogućavamo i pristup sadržaju više od 30 partnerskih agencija i nezavisnih fotografa.

… PIXSELL EDITORIAL STOCK ponude

Fotografije ilustrativnog karaktera koje prikazuju prepoznatljiva mjesta i lokacije u Hrvatskoj, autohtona jela i namirnice, životinje, biljke, zanimanja i općenito sve što dodaje život i razvija karakter svake priče.

… HISTORY
ponude

Osim aktualnih tema, PIXSELL prikuplja sadržaj stariji od 20 godina, kako baš ni jedna važna vijest ne bi pala u zaborav. Naša HISTORY arhiva dostupna je klijentima baš kao i aktualni sadržaj. Jedini smo koji na ovakav način čuvamo povijest ne samo arhiviranjem sadržaja nego i aktivnostima digitalizacije arhive.

Svi registrirani korisnici brzo i jednostavno mogu pronaći i preuzeti fotografiju ili video kojim opremaju svoje editorijal objave. PIXSELL pruža sustav napredne pretrage online dostupnog sadržaja prema opisu, ključnim riječima, autoru, agenciji, kategoriji... A naše offline baze, kao i baze naših partnerskih agencija, rado pretražujemo prema uputama naših korisnika.

MODELI KORIŠTENJA EDITORIJAL SADRŽAJA

Imamo različite pretplatne modele te mogućnost pojedinačnog preuzimanja sadržaja koji se mogu prilagoditi potrebama baš svakog klijenta.

Ponekad vam treba jedna određena fotografija, a ponekad želite natrpati memoriju svime što vam se svidi. U svakom slučaju, PIXSELL ima raznovrsne i prilagodljive pretplatne modele kako bismo zadovoljili potrebe svakog klijenta na što povoljniji način.

Sadržaj dostupan u PIXSELL online servisu podliježe primjeni uvjeta korištenja sadržaja i prava na sadržaj (https://www.pixsell.hr/uvjeti/).

SNIMANJA PREMA ZAHTJEVIMA I POTREBAMA KLIJENATA (COMMERCIAL)

Iza svakog proizvoda, portreta i editorijala krije se priča koju Pixsell prepričava savršenim kadrovima.

Snimali smo brojne događaje koji su obilježili Hrvatsku: Weekend Media Festival, Dane komunikacija, ATP UMAG, Balkan Photo Festival, Svečano obilježavanje pristupanja Hrvatske u EU, Svečani mimohod oružanih snaga RH, Ponos Hrvatske, Večernjakovu ružu... ali bili smo i partneri mnogim korporativnim klijentima čije priče i proizvode prenosimo na najbolji mogući način – fotografijom i videom.

Možemo snimiti svaki događaj ili temu u Hrvatskoj i regiji prema uputama i zahtjevima klijenta. Snimljene fotografije isporučujemo u najkraćem roku, a dio sadržaja potreban za brzu objavu isporučujemo za vrijeme događaja. Snimanje portreta, lokacija, poslovnih prostora, raznih konferencija i seminara, natjecanja ili ilustrativnih fotografija samo su dio onoga što nudimo korisnicima.

Dovoljno je da nam javite gdje, kada i što želite snimiti i naš tim će pripremiti ponudu koju ne možete odbiti.

Kontakt:
PIXSELL Prodaja:
Tel: + 385 1 60 69 478
E-mail: prodaja@pixsell.hr