Zatvori

PXL_240419_24383304

Prethodna slika Sljedeća slika
07.02.2019, Sarajevo, Bosna i Hercegovina - Blijedi olimpijski krugovi na nekadasnjim borilistima na sarajevskim planinama i u dvoranama u gradu podsjetnik su da je Sarajevo 1984. godine u veljaci bilo centar svijeta. Cetrnaeste olimpijske igre odrzane u Sarajevu bile su najbolje organizirane dotad. Grad je zivio Olimpijadu, sjecaju se stariji. 
I iako su sjecanja na Olimpijadu jos ziva, simboli ovih igara sve su vise oronuli. Skakaonice na planini Igman nikad nisu obnovljene nakon stradanja u ratu 1992-1995. Slicno je i s hotelima na sarajevskim planinama, bob stazom i mnogim drugim infrastrukturnim objektima. Brojni grafiti u gradu cuvaju sjecanje na olimpijske igre.
07.02.2019, Sarajevo, Bosna i Hercegovina - Blijedi olimpijski krugovi na nekadasnjim borilistima na sarajevskim planinama i u dvoranama u gradu podsjetnik su da je Sarajevo 1984. godine u veljaci bilo centar svijeta. Cetrnaeste olimpijske igre odrzane u Sarajevu bile su najbolje organizirane dotad. Grad je zivio Olimpijadu, sjecaju se stariji. I iako su sjecanja na Olimpijadu jos ziva, simboli ovih igara sve su vise oronuli. Skakaonice na planini Igman nikad nisu obnovljene nakon stradanja u ratu 1992-1995. Slicno je i s hotelima na sarajevskim planinama, bob stazom i mnogim drugim infrastrukturnim objektima. Brojni grafiti u gradu cuvaju sjecanje na olimpijske igre.