Prethodna slika Sljedeća slika Zatvori

PXL_111107_377

listopad., 2011,  Vukovar - Dvadeset godina od okupacije u Domovinskom ratu Vukovar i Vukovarci pokusavaju zivjeti normalnim zivotom. Unatoc reintegraciji, proteku vremena i opseznoj obnovi ratne rane su jos vidljive u gradu i na njegovim stanovnicima. Spomenik na mjestu masovnog pokolja ranjenika iz vukovarske bolnice postao je nezaobilazno mjesto hodocasca svih posjetitelja Vukovara. Iz masovne grobnice eksumirano je nakon reintegracije 200 tijela branitelja i civila.
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Kategorije

Opis

listopad., 2011, Vukovar - Dvadeset godina od okupacije u Domovinskom ratu Vukovar i Vukovarci pokusavaju zivjeti normalnim zivotom. Unatoc reintegraciji, proteku vremena i opseznoj obnovi ratne rane su jos vidljive u gradu i na njegovim stanovnicima. Spomenik na mjestu masovnog pokolja ranjenika iz vukovarske bolnice postao je nezaobilazno mjesto hodocasca svih posjetitelja Vukovara. Iz masovne grobnice eksumirano je nakon reintegracije 200 tijela branitelja i civila. Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Autor

Patrik Macek/PIXSELL

Posebne napomene

Koristenje fotografija bez odobrenja PIXSELL-a njie dozvoljeno! Svako neovlasteno koristenje krsenje je autorskih i srodnih prava i i podlozno je kaznenoj odgovornosti.