Prethodna slika Sljedeća slika Zatvori

PXL_090119_23177189

 U Zadru se nasukao katamaran Novalja 09.01.2019., Zadar - Jadrolinijin katamaran Novalja koji povezuje otoke Ist i Molat sa Zadrom nasukao se na lukobranu gradske luke jutros oko 7.40 sati. Iako je u katamaranu bilo dvadesetak putnika, prema prvim nesluzbenim informacijama jedan clan posade je ozlijedio ruku, a jedan putnik zatrazio je lijecnicku pomoc. Kao uzrok nasukavanja navodi se otkazivanje komandi broda. 

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Kategorije

Opis

U Zadru se nasukao katamaran Novalja 09.01.2019., Zadar - Jadrolinijin katamaran Novalja koji povezuje otoke Ist i Molat sa Zadrom nasukao se na lukobranu gradske luke jutros oko 7.40 sati. Iako je u katamaranu bilo dvadesetak putnika, prema prvim nesluzbenim informacijama jedan clan posade je ozlijedio ruku, a jedan putnik zatrazio je lijecnicku pomoc. Kao uzrok nasukavanja navodi se otkazivanje komandi broda. Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Autor

Dino Stanin/PIXSELL

Posebne napomene

Koristenje sadržaja bez odobrenja PIXSELL-a njie dozvoljeno! Svako neovlasteno koristenje krsenje je autorskih i srodnih prava i i podlozno je kaznenoj odgovornosti.