Prethodna slika Sljedeća slika Zatvori

PXL_091218_22951140

 U pulskom akvatoriju održava se regata svetog Nikole 09.12.2018., Pula- U pulskom akvatoriju protekla dva odrzavala se  regata Sv. Nikole, koju tradicionalno organizira JK Vega iz Pule.
Regata sa visegodisnjom tradicijom koja je  ove godine ugostila  preko 500 jedrilicara iz cijele Europe, od Baltika do Mediterana, koji su se  takmicili  u klasama Optimist, Laser, Laser Radial, Laser 4.7 i 470.
Regata se boduje za svjetsku jedrilicarsku ljestvicu u olimpijskim klasama.
Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

Kategorije

Opis

U pulskom akvatoriju održava se regata svetog Nikole 09.12.2018., Pula- U pulskom akvatoriju protekla dva odrzavala se regata Sv. Nikole, koju tradicionalno organizira JK Vega iz Pule. Regata sa visegodisnjom tradicijom koja je ove godine ugostila preko 500 jedrilicara iz cijele Europe, od Baltika do Mediterana, koji su se takmicili u klasama Optimist, Laser, Laser Radial, Laser 4.7 i 470. Regata se boduje za svjetsku jedrilicarsku ljestvicu u olimpijskim klasama. Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

Ključne riječi

regata, jedrilicari, sveti Nikola, Pula

Autor

Dusko Marusic/PIXSELL

Posebne napomene

Koristenje sadržaja bez odobrenja PIXSELL-a njie dozvoljeno! Svako neovlasteno koristenje krsenje je autorskih i srodnih prava i i podlozno je kaznenoj odgovornosti.