Prethodna slika Sljedeća slika Zatvori

PXL_081018_22264758

 Terenska vježba civilne zaštite Grada Karlovca Korana 2018. 08.10.2018., Karlovac - Povodom Dana neovisnosti  na rijeci Korani odrzana je terenska vjezba civilne zastite Grada Karlovca Korana 2018. U vjezbi su sudjelovale sve sluzbe civilne zastite koje su prikazale spasavanje u prometnoj nesreci u kojoj su stradale dvije osobe. Jedna osoba ostala je prikljestena u vozilu, a druga je ispala u rijeku Koranu. 
Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Kategorije

Opis

Terenska vježba civilne zaštite Grada Karlovca Korana 2018. 08.10.2018., Karlovac - Povodom Dana neovisnosti na rijeci Korani odrzana je terenska vjezba civilne zastite Grada Karlovca Korana 2018. U vjezbi su sudjelovale sve sluzbe civilne zastite koje su prikazale spasavanje u prometnoj nesreci u kojoj su stradale dvije osobe. Jedna osoba ostala je prikljestena u vozilu, a druga je ispala u rijeku Koranu. Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Autor

Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Posebne napomene

Koristenje sadržaja bez odobrenja PIXSELL-a njie dozvoljeno! Svako neovlasteno koristenje krsenje je autorskih i srodnih prava i i podlozno je kaznenoj odgovornosti.