Prethodna slika Sljedeća slika Zatvori

PXL_041018_22221402

 Zagreb: 4. listopada obilježava se Svjetski dan životinja 04.10.2018., Zagreb - Svjetski dan zivotinja ili Svjetski dan zastite zivotinja, medjunarodni je dan koji se obiljezava 4. listopada svake godine, a posvecen je pravima zivotinja i njihovu blagostanju, s posebnim naglaskom na odnosu covjeka prema ostalim zivotinjama i vaznosti svih zivotinja za zivot na Zemlji. Filip Prah sa psom Miko u setnji Savskim nasipom.
Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Kategorije

Opis

Zagreb: 4. listopada obilježava se Svjetski dan životinja 04.10.2018., Zagreb - Svjetski dan zivotinja ili Svjetski dan zastite zivotinja, medjunarodni je dan koji se obiljezava 4. listopada svake godine, a posvecen je pravima zivotinja i njihovu blagostanju, s posebnim naglaskom na odnosu covjeka prema ostalim zivotinjama i vaznosti svih zivotinja za zivot na Zemlji. Filip Prah sa psom Miko u setnji Savskim nasipom. Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Autor

Igor Kralj/PIXSELL

Posebne napomene

Koristenje sadržaja bez odobrenja PIXSELL-a njie dozvoljeno! Svako neovlasteno koristenje krsenje je autorskih i srodnih prava i i podlozno je kaznenoj odgovornosti.