Prethodna slika Sljedeća slika Zatvori

PXL_130918_21943857

 03.07.2018./11.09.2018, Zagreb - Samo malo vise od dva mjeseca proslo je od kad je premijer Plenkovic ispred Banskih dvora docekivao predsjednicu vlade Finske Ernu Solberg do prekjucerasnjeg doceka austrijskog predsjednika Alexsandera Van der Bellena. U tom kratkom razdoblju premijer Plenkovic uspio je skrenuti na sebe pozornost znatnim skidanjem kilograma i uocljivom promjenom izleda. Ocito ponosan na uspjeh pohvalio se fotoreporterima da mu je sada puno lakse.
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Kategorije

Opis

03.07.2018./11.09.2018, Zagreb - Samo malo vise od dva mjeseca proslo je od kad je premijer Plenkovic ispred Banskih dvora docekivao predsjednicu vlade Finske Ernu Solberg do prekjucerasnjeg doceka austrijskog predsjednika Alexsandera Van der Bellena. U tom kratkom razdoblju premijer Plenkovic uspio je skrenuti na sebe pozornost znatnim skidanjem kilograma i uocljivom promjenom izleda. Ocito ponosan na uspjeh pohvalio se fotoreporterima da mu je sada puno lakse. Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Autor

Patrik Macek/PIXSELL

Posebne napomene

Koristenje sadržaja bez odobrenja PIXSELL-a njie dozvoljeno! Svako neovlasteno koristenje krsenje je autorskih i srodnih prava i i podlozno je kaznenoj odgovornosti.