Prethodna slika Sljedeća slika Zatvori

PXL_070918_21878551

 U tijeku je berba grožđa kod obitelji Tomac na gorju Pleševica 07.09.2018., Jastrebarsko
Plesivica, u poznatoj vinogradarskoj obitelji Tomac u tijeku je berba grozdja. Toplo i suncano vrijeme pogoduje beracima koji vec danima ubiru plodove na zelenim bregima ovog vinorodnog kraja. Grozdje je izvrsne kvalitete i kako navodi gdin. Tomac ocekuju odlicno vino, a njegova prerada vec zapocinje u njihovom podrumu smjestenom u Donjoj Reki kod Jastrebarskog.
Photo: Robert Anic/PIXSELL

Kategorije

Opis

U tijeku je berba grožđa kod obitelji Tomac na gorju Pleševica 07.09.2018., Jastrebarsko Plesivica, u poznatoj vinogradarskoj obitelji Tomac u tijeku je berba grozdja. Toplo i suncano vrijeme pogoduje beracima koji vec danima ubiru plodove na zelenim bregima ovog vinorodnog kraja. Grozdje je izvrsne kvalitete i kako navodi gdin. Tomac ocekuju odlicno vino, a njegova prerada vec zapocinje u njihovom podrumu smjestenom u Donjoj Reki kod Jastrebarskog. Photo: Robert Anic/PIXSELL

Autor

Robert Anic/PIXSELL

Posebne napomene

Koristenje sadržaja bez odobrenja PIXSELL-a njie dozvoljeno! Svako neovlasteno koristenje krsenje je autorskih i srodnih prava i i podlozno je kaznenoj odgovornosti.