Prethodna slika Sljedeća slika Zatvori

PXL_090818_21606603

 Zagreb: Mali piknik na najljepšoj livadi Gornjeg grada, Vranicanijevoj poljani 09.08.2018., Zagreb - I ove godine tijekom kolovoza Mali piknik na gornjogradskoj Vranicanijevoj poljani. Svakog cetvrtka u kolovozu od 18 do 23 sata Mali piknik nudi kratki i slatki predah sakriven od gradske vreve, pretvarajuci Vranicanijevu poljanu na Gornjem gradu u ugodnu gastro-oazu za ljetno osvjezenje namjernih ili slucajnih prolaznika. 
Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Kategorije

Opis

Zagreb: Mali piknik na najljepšoj livadi Gornjeg grada, Vranicanijevoj poljani 09.08.2018., Zagreb - I ove godine tijekom kolovoza Mali piknik na gornjogradskoj Vranicanijevoj poljani. Svakog cetvrtka u kolovozu od 18 do 23 sata Mali piknik nudi kratki i slatki predah sakriven od gradske vreve, pretvarajuci Vranicanijevu poljanu na Gornjem gradu u ugodnu gastro-oazu za ljetno osvjezenje namjernih ili slucajnih prolaznika. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Autor

Luka Stanzl/PIXSELL

Posebne napomene

Koristenje sadržaja bez odobrenja PIXSELL-a njie dozvoljeno! Svako neovlasteno koristenje krsenje je autorskih i srodnih prava i i podlozno je kaznenoj odgovornosti.