Prethodna slika Sljedeća slika Zatvori

PXL_310718_21534786

 31.07.2018., Split - Dan je nacionalne sucuti zbog smrti Olivera Dragojevica. Nakon obreda u krugu obitelji, prijatelja i suradnika u crkvi svetog Frane na Obali, hrvatskom panteonu u kojem su mir i spokoj nasli velikani koji su ispisali hrvatsku i europsku povijest, gradjani uz molitvu i Oliverove pjesme ispracaju na posljednji pocinak glazbenu legendu. Okupili su se i odaju mu pocast od Trga Frane Tudjmana preko Rive do gata Sv. Nikole, gdje ce u 19.50 katamaranom Jadrolinije isploviti prema Vela Luci, u pratnji brodova Lucke kapetanije, MUP-a i Hrvatske ratne mornarice, uz bakljadu, sirene i brecanje bumbala, velikoga zvona na zvoniku Svetoga Dujma. 

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Kategorije

Opis

31.07.2018., Split - Dan je nacionalne sucuti zbog smrti Olivera Dragojevica. Nakon obreda u krugu obitelji, prijatelja i suradnika u crkvi svetog Frane na Obali, hrvatskom panteonu u kojem su mir i spokoj nasli velikani koji su ispisali hrvatsku i europsku povijest, gradjani uz molitvu i Oliverove pjesme ispracaju na posljednji pocinak glazbenu legendu. Okupili su se i odaju mu pocast od Trga Frane Tudjmana preko Rive do gata Sv. Nikole, gdje ce u 19.50 katamaranom Jadrolinije isploviti prema Vela Luci, u pratnji brodova Lucke kapetanije, MUP-a i Hrvatske ratne mornarice, uz bakljadu, sirene i brecanje bumbala, velikoga zvona na zvoniku Svetoga Dujma. Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Autor

Dino Stanin/PIXSELL

Posebne napomene

Koristenje sadržaja bez odobrenja PIXSELL-a njie dozvoljeno! Svako neovlasteno koristenje krsenje je autorskih i srodnih prava i i podlozno je kaznenoj odgovornosti.