Prethodna slika Sljedeća slika Zatvori

PXL_090418_20247726

09.04.2018., Zagreb - Majka ubijene Kristine Krupljan (19) davala je izjavu novinarima nakon izricanja presude Davidu Komsicu (20) koji je na Zupanijskom sudu osudjen na 30 godina zatvora. Mladici u prolazu dobacivali su komentare zbog cega je reagirao Kristinin stric koji je jednog i udario nogom. Mladici su pobjegli na biciklima, a uzrujana obitelj Krupljan ostala je s policajcem koji je svemu svjedocio. 
Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Kategorije

Opis

09.04.2018., Zagreb - Majka ubijene Kristine Krupljan (19) davala je izjavu novinarima nakon izricanja presude Davidu Komsicu (20) koji je na Zupanijskom sudu osudjen na 30 godina zatvora. Mladici u prolazu dobacivali su komentare zbog cega je reagirao Kristinin stric koji je jednog i udario nogom. Mladici su pobjegli na biciklima, a uzrujana obitelj Krupljan ostala je s policajcem koji je svemu svjedocio. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Autor

Marko Lukunic/PIXSELL

Posebne napomene

Koristenje sadržaja bez odobrenja PIXSELL-a njie dozvoljeno! Svako neovlasteno koristenje krsenje je autorskih i srodnih prava i i podlozno je kaznenoj odgovornosti.