Prethodna slika Sljedeća slika Zatvori

PXL_090318_19995527

 09.03.2018., Osijek - Rucni rad crnohumorna je prica francuskog pisca Jean-Claudea Danauda o polozaju zena koje i ne shvacaju da su zrtve svog okruzenja i koje su izgubile svaku vrstu empatije prema vlastitu zivotu, ali imaju jako izrazenu i iskrenu empatiju prema drugim zenama. Prva je drama tog autora, nastala u Parizu 1977., a vrlo je brzo prevedena i izvedena u vise od 20 zemalja. Osjecki ju je HNK uprizorito u sklopu Nocne scene. Redatelj je Ivan Leo Lemo. 
Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Kategorije

Opis

09.03.2018., Osijek - Rucni rad crnohumorna je prica francuskog pisca Jean-Claudea Danauda o polozaju zena koje i ne shvacaju da su zrtve svog okruzenja i koje su izgubile svaku vrstu empatije prema vlastitu zivotu, ali imaju jako izrazenu i iskrenu empatiju prema drugim zenama. Prva je drama tog autora, nastala u Parizu 1977., a vrlo je brzo prevedena i izvedena u vise od 20 zemalja. Osjecki ju je HNK uprizorito u sklopu Nocne scene. Redatelj je Ivan Leo Lemo. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Ključne riječi

premijera, predstava, rucni rad, HNK

Autor

Davor Javorovic/PIXSELL

Posebne napomene

Koristenje sadržaja bez odobrenja PIXSELL-a njie dozvoljeno! Svako neovlasteno koristenje krsenje je autorskih i srodnih prava i i podlozno je kaznenoj odgovornosti.