Prethodna slika Sljedeća slika Zatvori

PXL_040117_15175643

 04.01.2017., Zagreb - U organizaciji Hrvatskog stolnoteniskog saveza i Zagrebackog stolnoteniskog saveza u Akademiji Dragutin Surbek okupilo se nekoliko mladih i talentiranih stolnotenisaca i stolnotenisacica iz Zagreba i sire okolice. Tocnije, pozvane su kadetkinje koje su  vodece na rang listi. Kamp je napravljen u dva dijela, a ono sto je vazno nije se samo treniralo vec su mladi imali i edukaciju od starijih igraca, bivsih i sadasnjih reprezentativaca. Tako su ovih dana treninge vodili treneri: Dragutin Surbek junior, Darko Arapovic te Tamara Boros i Sandra Paovic.
Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Kategorije

Opis

04.01.2017., Zagreb - U organizaciji Hrvatskog stolnoteniskog saveza i Zagrebackog stolnoteniskog saveza u Akademiji Dragutin Surbek okupilo se nekoliko mladih i talentiranih stolnotenisaca i stolnotenisacica iz Zagreba i sire okolice. Tocnije, pozvane su kadetkinje koje su vodece na rang listi. Kamp je napravljen u dva dijela, a ono sto je vazno nije se samo treniralo vec su mladi imali i edukaciju od starijih igraca, bivsih i sadasnjih reprezentativaca. Tako su ovih dana treninge vodili treneri: Dragutin Surbek junior, Darko Arapovic te Tamara Boros i Sandra Paovic. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Autor

Sanjin Strukic/PIXSELL

Posebne napomene

Koristenje fotografija bez odobrenja PIXSELL-a nije dozvoljeno! Svako neovlasteno koristenje krsenje je autorskih i srodnih prava i podlozno je kaznenoj odgovornosti.